Ekkebus Autoservice Saab specialist
Home
Verkoop
Onderhoud, Reparatie, APK
Airco onderhoud
Akties
Contact
Onderhoud, reparatie en APK keuring
Uw auto is in goede handen!

WerkplaatsAutoservice Ekkebus zorgt voor een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Een ervaren en goed (bij) geschoolde monteur werkt aan uw auto. Of uw auto nieuw of oud is maakt daarbij geen verschil.

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch goed voertuig onderweg bent. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van uw auto. Door regelmatig uw auto aan te bieden voor controle kunnen defecten en of problemen vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Vakkundige diagnose:
Moderne auto’s hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch opslaan. Diagnoseapparatuur kan de fout of storing uit het geheugen uitlezen. Op deze manier kan de storing gerichter en meestal sneller verholpen worden.

APK keuring:
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.
Voor deze keuring kunt u ook bij autoservice Ekkebus terecht.

Schade:
Voor reparatie en herstel van kleine schade’s kunt U gelijktijdig met uw beurt terecht. Wij werken nauw samen met verschillende herstel, spuit en poetsbedrijven (inpandig) zodat uw auto weer in topconditie bij u terugkomt.